Yaşlanmaya karşı-Avene PhysioLift Creme Pürüzsüşleştirici Gündüz Kremi Deneyimim

Avene PhysioLift Creme Pürüzsüşleştirici Gündüz Kremi



Cilt, bedenimizin tüm yüzeyini saran koruyucu özellikli bir organ.Yüzümüz ise bedenimizin dış görünüşümüzde en önemsediğimiz bölgesi.
Derinin rengini,nemini gösteren en üst cilt tabakasıda epidermis  tabakası ve kişiye cinsiyete göre farklılık göstererek 15-28 günde biz farketmeden sürekli kendini yenilemekte.
Ama yaş ilerlemeye başladıkça bu yenilenme zamanı uzar ,cilt kalınlaşır nemi azalır.İşte tamda bu evrede yüz bakımının önemi ortaya çıkıyor.
Kendi cilt tipim olan kuru cilt den bu gün sizlere biraz bilgiler aktarıp, yaşlanmaya karşı Avene PhysioLift Creme Pürüzsüşleştirici Gündüz Kremi Deneyimimden  bahsedeceğim.
Kuru cildin yapısını kısaca özetleyecek olursak;
Mat bir görüntü,kılcal damarlanmalarda artış,ince bir cilt,ince kırışıklıklar,nemsiz ve cilt elastikiyetinde azalma en belirgin özelliğidir.
Nemsiz yapısı gereği yaşla birlikte ince kırışıklıklar,daha derin kırışıklıklara meyilli bir özelliğe dönüşüyor malesef.
Doğru bakım ve uygun ürünler kullanılmayınca ,kurumuş çatlayan toprakları göz önüne alırsanız aynı etkileri zaman geçtikçe yaşamak malesef kaçınılmaz.
Hepimizin bildiği üzere,öncelikle cilt tipiniz ne olursa olsun, doğru beslenme ve bol su içerek içten bu olumsuz etkilerin önüne geçmeye çalışmak ilk kural.
İkinci önemli nokta ise ,dışarıdan doğru ürünler ile doğru bakımı uygulamaktır.Özenli günlük temizlik ve nemlendirme ile cildinizin onarılmasına çok yardımcı olabilirsiniz.
Geçen zamanı durdurma imkanı olmasada,cilt tipinize göre zamanla oluşan olumsuz etkilerin önüne geçmek bilinçli olarak seçilmiş cilt bakım ürünlerini kullanarak mümkün.
Son günlerde cildimde oluşan kırışıklıkların önüne geçmek için kullanmaya başladığım Avene PhysioLift Creme Pürüzsüşleştirici Gündüz Kremi ,elastikiyetini kaybetmeye başlamış,kırışıklıkların baş göstermeye başladığı bu zamanda bir kurtarıcı gibi oldu.
 Avene dünyanın en eski ve köklü dermokozmetik markalarından biri olmasının yanında günümüzde Avrupa’nın en büyük dermokozmetik markası olarak da gösterilmektedir. Marka öncelikle Avene termal suyu 'nu kullanarak sorunları tedavi etmiş, zaman içinde de bu termal sudan özel ürünler geliştirmiştir. Marka pek çok alanda uzman bir marka olarak bilinmektedir.

Avene Physiolift serisi,yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırıp cildin eski haline dönmesi için geliştirilmiş Avene Physiolift serisi mükemmel sonuçlar ortaya koymakta.. Kuru, yağlı, karma fark etmeksizin her türlü cilt tipine uygun olan ürünler cildin sağlığını koruyarak gençleştirmesine yardımcı oluyor. Avene Physiolift serisi cildin yağ dengesini koruyarak sebum seviyesini düzenler. Avene Physiolift serisi yüz bakımının yanı sıra göz çevresi ve dudak çevresi bakımında da etkili sonuçlar çıkartır. Cilde yumuşak ve kadifemsi bir dokunuş sağlar. Yaşlanma belirtilerinden kurtulmak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak için Avene Physiolift ürünleri genç, yetişkin ve ileri ki yaş gruplarına ait kişilerin kullanıma uygundur. Avene, birçok ürün yelpazesi ile Avrupa’nın en büyük cilt bakım markasıdır.
Yüz bakım ürünlerinde her cilt tipinin ihtiyacına uygun geliştirilmiş formüllerdeki ürünleri sağlıklı bir cilt tipine sahip olmanız için destekleyici özellikte geniş yelpazeye sahip.

Avene PhysioLift Creme Pürüzsüşleştirici Gündüz Kremi


Avene PhysioLift Creme Pürüzsüşleştirici Gündüz Kremi içeriğindeki etken maddeler;AscofillineTM, yaşlanmaya karşı 'cildin mimarı' gibi görev yapan yüksek teknoloji ürünü içerik maddesidir.
Hyaluronik asit mono-oligomerleri, optimum boyutu ile kırışıklıkları azaltmaya yardımcı doğal hyaluronik asit sentezini teşvik edip, cildin farkedilir şekilde dolgun görünmesine yardımcı olur.
Pretokoferil; güçlü antioksidan etkisi ile cildi korur, canlılığını devam ettirmesine yardımcı olur.
Termal su açısından zengin ve pürüzsüz yapısı,: hoş kokusu ile Physiolift Jour Creme, kuru çiltlerin ihtiyaçlarına cevap vererek rahat ve yumuşak bir his, esnek bir görünüm bırakıyor.
Alerjik reaksiyon riskini azaltacak şekilde formüle edilmiş kremi,sabahları yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulamak yeterli oluyor.Gün boyu cildin nem dengesini sağlayan pırıl pırıl bir cilt size eşlik ediyor.
Cilt yaşlanmasının önüne geçebilmek için gece bakımımı sağlayacak Avene Anti-Aging kremler den Avene PhysioLift Night 30ml Gece Bakım Balsamınıda en yakın zamanda edinmeyi düşünüyorum.Bir birini destekleyici ürünler ile en güzel emanetimiz cildimiz güvenli ellerde...



Yorumlar

  1. kuru ciltler için uygun olması çok hoşuma gitti denemekte fayda var :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥