Macca Fish Restourant-Kozyatağı


Macca Fish Restourant

Denizden babam çıksa yerim sözüne parmak kaldıranlara güzel bir mekan önerim olacak bugün.
İstanbul daki  lezzet duraklarından biriyle daha bugün sizlerleyim.
Macca Fish Restaurant Kozyatağı'n da 2011 den bu yana dünya mutfağı ve özellikle balık menüsüyle lezzet severleri ağırlayan bir restorant.
Şuan ki işletmenin başında olan Zehra hanım 2015 Haziran ayında işletmeyi  restarasyona sokarak  daha iyi hizmet verebilmek adına bir çok değişikliğede imzasını atmış.
Macca Fish Restoranın bir birinden lezzetli menüsüne geçmeden önce,mekan içersinde bulunan bazı önemli detaylardan sizlere bahsetmek istiyorum.
Çocuklu ailelerin daha keyifli vede rahat bir zaman geçirebilmeleri adına ,restoranın üst katında çocukların her türlü ilgisini çekebilecek tam donanımlı bir oyun odası hazırlamışlar.Üstelik bunu dahada profesyonelleştirerek bir eğitmen ablanın eşliğinde hem eğlenirken hem de onların eğitimine de katkı sağlayabilecek çeşitli aktiviteleride uygulamaktalar.Düşününki siz huzur içinde yemeğinizi yerken,çocuğunuz bir eğitmen eşliğinde o zamanı hem eğlenceli hemde faydalı bir şekilde geçirmesi ne kadar mutlu edici değil mi?
150 kişi kapasiteli geniş ferah bir alana sahip olan restorant da, özel şirket yemekleri içinde oldukça tercih edilen bir yer.

Macca Fish Restourant

Cunda mutfağının hakim olduğu restorant da otların hepsi taze olarak egeden getirtilmekte.Öğle saatlerinden itibaren müşterilerini ağırlayan restorant da 60 çeşit meze ve 40 çeşit bir birinden farklı ara sıcaklardan bir çoğu mutlaka damaklarınızda yer edecek.Mevsimine göre dilediğiniz balık menülerinin yanı sıra dünya mutfağındanda seçkin lezzetleri bulabileceğiniz mekan da aileniz ve sevdiklerinizle keyifli anları biriktireceğinize eminim.Özel programlarda canlı müziğinde eşlik ettiği mekan alkol serviside yapmakta.
Sevgili Funda cığımın davetiyle gittiğimiz Macca Fish Restorant da tadına bizzat şahit olduğumuz özel lezzetlerden bir kaçıyla yazımızın devamını getirelim.Bir kaçı diyorum çünkü öyle geniş menü yelpazesi olan bir restorantta tek seferde inanın hepsinin lezzetiyle buluşmanız mümkün değil.O yüzden tekrar tekrar gitmek isteyeceğinize eminim:)

Macca Fish Restourant-Kozyatağı

Başlangıç mezelerinimizden bazıları:Fesleğen Soslu Levrek,Soya soslu uskumru,Patlıcan Salatası,Karides Söğüş,Lakerda,Kalamar,Badem Soslu Somon,Yoğurlu semiz otu salatası ve tazecik ege otlarından oluşan karışık bir salata tabağı

Ara sıcaklarda ise ayrı bir şölen başlıyor,hazırmısınız:)

Macca Fish Restourant-Kozyatağı

Farklı sunumu ve lezzetiyle ot mücveri.

Macca Fish Restourant-Kozyatağı

Güveç tabak içersinde servis edilen sebze ve ahtapot un lezzet buluşması,patlıcan yatağında bül bül yuvası.

Macca Fish Restourant-Kozyatağı
Fokur fokur kaynarken önünüze servis edilen iştah kabartıcı ayrı bir lezzet ise pazı yaprağına sarılı balık köftesi.

Dediğim gibi lezzetlerin hepsini burada sıralamaya kalkarsam bu sayfa uzar gider.Görselliğiyle bile cezbeden bu lezzetlerin adresi belli.Macca Fish Restouran da o ambiyans ve ortamda, sıcak sıcak tadımı dahada hafızalarınızda kalıcı olacak cinsten.

En sona en tatlı damak lezzetlerini sakladım.:)

Macca Fish Restourant-Kozyatağı
Dondurmalı İrmik tatlısı ve volkanik  ve yanında da bir bol köpüklü türk kahvesi.Daha ne olsun değilmi? 
Yutkunduk yutkunduk biliyorum:)
O zaman hemen bu güzel mekanın adresini verelim.:)

Hüseyin Çelik Sokak Topaloglu Ismerkezi 9/A
Kozyatagi Kadiköy/ISTANBUL
info @maccafish.com
+90 216 4103054
Instagram: Maccafish
Facebook: Macca Fish Restaurant

http://www.maccafish.com/

Öncelikle bu güzel davet için sevgili Funda cığıma,güler yüzü samimi ağırlamasıyla bizleri bu lezzet turuna çıkaran Macca Fish güzel işletmecisi Zehra Hanım ve değerli personeline , bu güzel anlara eşlik eden değerli arkadaşlarıma yürekten teşekkürlerimle.

Macca Fish Restourant
Macca Fish Restourant
Macca Fish Restaurant daki bu lezzet dolu günümüze dair tüm detayları aşağıdaki videomdada izleyebilirsiniz.


Yorumlar