SVR Leke Kremi ile pürüzsüz bir cilde kavuşmak artık mümkün

SVR Leke Kremi


SVR Leke Kremi
Qui Est merkezli laboratuarlar da 2009 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan SVR, geçmişte büyük bir çaba ve emeğin ürünü olarak kalite standartlarını gün geçtikçe arttırarak yolculuğa devam etmiştir.
SVR Laboratuarları Clairial Leke Kremi Serisi
Ciltteki lekelerin giderilmesine ve ciltte oluşan tahribatın onarımına destek olan koruyucu SVR Leke Kremi bilimsel patentli formülü Lumiwhite+ sayesinde tüm leke çeşitleri için eşsiz bir etki sağlar. Düzenli ve doğru bir bakımla cildinizde rahatsız edici görünümünü fark edilir şekilde azaltır.  Geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan seri ile yeni ve daha taze bir görünüm kazanabilirsiniz.

SVR Leke Kremi

Boyun, el, yüz, kollarda kullanımı ideal olan SVR Leke Kremi  serisi lekeye neden olan sebepleri zararlı etkileri kısa sürede alt eder. Ton farklılıklarını yok etmede ve tek ton oluşmasında yardımcı olan ürünlerle tüm problemlerin çözümüne katkı sağlar.

SVR Leke Kremi Ürün Çeşitleri

Clairial SPF50+ Cream 50 ml & Lekeli Ciltler İçin Güneş Koruyucu Krem: Yüksek koruma etkisi ve leke giderici özelliği ile çok yönlü bir üründür. Ayrıca leke gidermekle kalmaz lekelerin yinelenmesini de önler. Düzenli kullanım sonrası ciltteki ton farklılıklarının yok olduğu görülecektir.
Clairial Peel 30 ml Lekeli Ciltler İçin Peeling Krem: Kahverengi ve lekeli ciltler için özel olarak formüle edilmiştir. Cilde pürüzsüz görünüm ve yumuşak bir dokunuş sağlar. Kabuklanan, alerjiye eğilimi olan ciltler için idealdir. Cildi yatıştırır ve rahatlatır. Her cilt tipi için idealdir.
Clairial 10+ Concentrated Cream 30 ml & Konsantre Leke Giderici Krem: Ton farklılıklarını yoğun etkisi sayesinde belirgin şekilde azaltır. Yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanabilir.  Hipoalerjenik etki sağlayan ürün güçlü bir koruma yaratır. oluşan kaşıntı ve tahrişi tetikleyici değil yatıştırıcı ve rahatlatıcıdır.
Clairial 10 Cream 50 ml & Leke Giderici Krem: leke karşıtı ürün aynı zamanda güçlü şekilde aydınlık bir görüntü verir. Ürün çok yönlüdür ve her cilt tipine uyum sağlar. Hipoalerjenik olması, diğer çok sayıda ürünün aksine daha az alerji tetikleyici risk taşımasını ifade eder. Bu bakımdan ürün alerji dostu olarak bilinmektedir.
SVR Ayrıcalığı
Ürün formülleri ve cilde sağladığı katkı bakımından devamlı bir gelişme içerisinde olan SVR ürünleri dünyada 50’den daha fazla ülkede dermatologlar ve eczacıların en fazla tavsiye ettiği markalardan biri haline gelmiştir. Gelişen teknolojiden devamlı beslenen ve yenilik odaklı şekilde çalışan firma, araştırmaların devam ettiği SVR Laboratuarları’nı kurmuştur. Uluslararası alanda belirlenen kozmetik standartlarına göre üretim ve kontrol yapan marka her geçen gün kendine yeni bir şeyler katarak daha fazla kullanıcıya ulaşır. Temel marka felsefesi olarak insanların mutluluğunu benimseyen marka, ürün ambalajlarındaki maddelerin seçimi ile bile çevreye duyarlı yapısını sürdürür.
Svr markasının leke giderici ürünleriyle ilgili detaylı bilgilere www.portakalrengi.com/ adresinden ulaşabilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar