Saçlarınızı güneşin zararlı etkilerinden Prozinc summer tıme spray ile koruyun


Prozinc summer tıme spray
 Güneşin zararlı UVB ışınları, kum, deniz ve havuz suyunun yıpratıcı etkileri cildimize olduğu kadar saçlarımızada aynı oranda zarar verir.
Cildimizi bu zararlı ışınlardan korumak için kullandığımız koruyucu kremlerinin yanına saçlarımızı korumak için güvenle kullanabileceğiniz Prozinc Summer Tıme Spray var artık.
Saçlarınızı güneşin zararlı etkilerinden Prozinc summer tıme spray ile koruyun
Gün içersinde güneşe maruz kalacaksanız dışarı çıkmadan önce ıslak yada kuru saçınıza sıkarak,deniz yada havuza girecekseniz öncesinde ve sonrasında güneşlenme esnasında kullanımıyla hem UVB ışınlarından saçlarınızı korurken aynı zamanda daha canlı daha parlak saçlarada kavuşmuş olursunuz.
Sprey seklinde ambalajıyla kolay kullanımın yanı sıra miss gibi kokusu hem ferahlık hemde tazelik veriyor.

Prozinc summer tıme spray

Güneş havuz deniz saçlarda renk nem kaybına yol açarken,kurutup yıpratır.
İçeriğinde bulunan argan yağı sayesinde saçı beslerken,yine içeriğinde bulunan Hidrolize keratin sayesinde suyun sürekli saçınıza temas etmesinden kaynaklı saçta azalan keratin miktarını destekleyerek saç kırılmalarına karşı koruyucu bir tabaka olup elektriklenmeyide önlüyor.
Parapen ve alkol içermiyen ürünün içeriğinde :Aqua, glycerin, phenyl trimethicone, argania spinosa kernel oil, laurdimonium, sodium lactate, arginine, aspartic acid, PCA, glycine, alanine, serine, valine,proline,threonine,ısoleucine,histidine,phernylalanine,PEG-12 dimethicone,amodimethicone, C11-15 pareth-7,laureth-9,polyquaternium-10,sorbitan caprylate,propanediol,benzoic acid maddeleri bulunmakta.

Dışarda geçireceğiniz gün içinde, havuz deniz öncesi ve sonrası tekrarlayarak kullanabilirsiniz.



Yorumlar

  1. Yazın ideal bir ürün paraben içermemesi de çok iyi, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. geçen sene kullanmıştım bende deniz için ideal ürünlerden:) iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥