Ramazanda sofranızın mutluluğunu Muratbey ile paylaşın



Ramazanda sofranızın mutluluğunu Muratbey ile paylaşın!..

Muratbey Peynirleri, Muhabbet ayı Ramazan’da en mutlu iftar ve sahur sofrasını seçmek için sosyal medya üzerinden “Mutlu Sofralar” yarışması başlattı.

Peyniri günün her saati yenilebilen keyifli bir atıştırmalık haline getiren Muratbey, bolluk ve bereket ayı Ramazan’da en mutlu iftar ve sahur sofrasını seçmek için sosyal medya üzerinden “Mutlu Sofralar” yarışması başlattı. Mutlu sahur ya da iftar sofralarının fotoğrafını çekip, Muratbey’in facebook ve instagram sayfalarında paylaşacak 5 yarışmacı, özel el dekorasyonlu fincan seti kazanacak.

Katılımcıların bunun için yapması gereken tek şey ise, "Mutlu Sofralar” temalı fotoğraflarını Facebook.com/MuratbeyPeynir sayfasından ya da instagram hesaplarından #MutluSofralar  #MuratbeyPeynir etiketleriyle paylaşmak olacak.

Muratbey’in “Mutlu Sofralar” yarışması 6 Haziran-2 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenleniyor. Yarışma sonucu 9 Temmuz günü, facebook.com/MuratbeyPeynir adresinde ilan edilecek.

Muratbey’in lezzetli tarifleri Ramazan Sofralarına mutluluk katacak

Taze Kaşar peyniriyle Kalitede 1 Numara QUDAL madalyasını alarak kalitesini bir kez daha tescilleyen, az tuzlu Burgu Peyniriyle dünyada benzeri olmayan bir peynir üreten Muratbey, Lor Peyniri, Sürmeli ve Topi Peynirleri ile hem iftar hem de sahur sofralarına keyif ve mutluluk getirecek.

Muratbey, Ramazan ayı boyunca çeşitli tariflerle sofralara lezzet de katacak. 



Muratbey Taze Kaşar ile Zarif Salata

MALZEMELER:

·       250 gr. Muratbey Taze Kaşar Peyniri

·       2 adet büyük boy havuç

·       2 adet büyük boy patates

·       4-5 adet yumurta

·       Mayonez

·       300 gram tavuk fileto

·       Bir tutam tuz

·       100 gram bezelye

HAZIRLANIŞI:

Patatesleri, havuçları, yumurtaları ve tavuk filetoyu haşlıyoruz. Haşlandıktan sonra onları ardı ardına rendeden geçiriyoruz. Önce havuçları rendeliyoruz, hafif tuzluyoruz ve üstüne mayonez sürüyoruz. Sonra patatesleri rendeden geçiriyoruz, hafif tuzluyoruz ve mayonezle kaplıyoruz. Aynı işlemi yumurtaların beyazlarına uyguluyoruz ve üstüne küçük küçük doğranmış tavuk filetosunu serpiyoruz. Filetonun üstüne yumurtaların sarısını rendeliyoruz ve bol mayonez sürüyoruz. En son aşamada Muratbey taze kaşar peynirini rendeden geçiriyoruz ve bezelye ile süslüyoruz. Böylelikle salata pasta şeklini alır ve muazzam tadıyla herkesin beğenisini kazanır. Afiyet olsun

Sayın İntizar Şiraz’a Kalitede 1 Numara madalyalı Muratbey Taze Kaşar Peyniri ile lezzetlendirdiği bu nefis tarifi  için teşekkür ederiz.

Yorumlar