Bioblas Color & More Saç Boyası Deneyimim

Bioblas-Color More-Saç Boyası


Merhaba Hanımlar;
Yazının başlığından da anladığınız üzere bugün Biota Firmasının saç dökülmesine etkili çıkarmış olduğu Bioblas Color & More Saç Boyası deneyimimden bahsedeceğim.
Biz hanımlar için saçlarımız çok önemlidir.Saçlarımız güzelliğimizin zerafetimizin en büyük faktörlerinden biridir.Zaman zaman sıkıntıdan,değişiklik arzumuzdan boyayarak renk değişimlerine gideriz.Yıllar geçtikçede malesef izlerini öncelikle saçlarımızdaki  beyazlıklarla ortaya koyar.Keyfi likten çıkar mecburiyetten o izleri kapamak için yine bu serüvene dahil oluruz:)
İster keyfi ister mecburiyet hangisi olursa olsun hepimizin arzusu mutlu sonuca ulaşmanın yanında saçlarımıza zarar vermeden canlı renge kavuşmak ve  saç sağlığımızı korumaktır.Saç sağlığı derken tabiki kastettiğim saçların yıpranmadan dökülmeye maruz kalmadan bu etkiyi almak.
Biota Firmasının Bioblas saç bakım ürünleri bitkisel içerikleriyle, pH dengeli formülüyle günlük kullanıma uygun saç dökülmesine oldukça etkili ürünler sunmaktalar.
Saç dökülmesine etkili  saç temizlik serilerinden sonra saç boyalarındanda bu yeniliği sunmuşlar.
 5 mineral ve vitamin içeren bitkisel yağ ile saç dökülmesine karşı etkili kit boya ile saçlarımızı boyarken artık direnç kazanmasınıda sağlayacağız.Bioblas Color & More Saç Boyası saçların boyanma sırasında gördüğü hasarı önleyerek saçı derinlemesine de besleyecek.

İçeriğindeki Kreatin ve Seramid ile renk pigmentlerinin saça derinlemesine işlemesini ve orada hapsolmasını sağlıyor..  En iyi pigment nüfuzu sağlayan ve beyazları %100 kapama özelliğine sahip boyayı  çok sevdiğim bir arkadaşımın saçlarında denedik.Niye arkadaşımda kullandık hemen onuda açıklayayım.Bir süre önce, uzun yıllardır sarı röfle olarak kullandığım saçlarımda ombre  renk geçişli boyama sitiline geçtim.Saçlarım koyudan acığa geçişli olduğu için  uzman ellerde boyatmam gerekiyor.Saçlarımı tek renk boyatıyor olsaydım kendi saçlarımda kullanmayı kesinlikle isterdim.
Arkadaşıma Bioblas Color & More Saç Boyası nı teklif edince saolsun tereddütsüz kabul etti.

Bioblas Color & More Saç Boyası

Kit içersinden; krem saç boyası,   oksidan krem,boyama sonrası etkiyi arttırmak üzere hem saç dökülmesine karşı etkili hem boyanın kalıcılığını arttıran şampuan ve maske,  5 mineral ve vitamin içeren yağ , kullanım kılavuzu  ayrıca ellerinizin boya olmaması için bir çift eldiven çıkıyor.Kullanım klavuzunda adım adım her şey detaylarıyla açıklanmış.

Arkadaşım boyama öncesi saçlarının fotoğrafını çekmeyi malesef unutmuş.
Benim gibi beyazları yoğun olduğunu bildiğim için  boyanın kapatıcılığı işlem sonrası gerçekten çok iyiydi.
Aşağıdaki fotoğrafdada bu çok bariz zaten belli değilmi:)
Saçlar daki parlaklık ve boyama sonrası yumuşaklık da çok sevindirici sonuçlardan.


Bioblas_Color More_Saç Boyası

Biz denedik test ettik efendim, hala denemeyenler varsa mutlaka tavsiye ediyoruz.
Bioblas Color & More Saç Boyası renk skalasıda çok geniş,buradan bakabilirsiniz.
 Mutlaka sizi cezbedecek renk bulacaksınızdır:)








Yorumlar

  1. Beyaz rengi kapatmada başarılı bulmanın yanı sıra saçı boyarken besliyor olması ve boyama sonrası saçların yumuşacık olması hepimizin dilediği şey :)
    Test edip onaylayanlardan olduğum için şanslıyım..
    Teşekkür ederim tekrardan canım ♥♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel hemfikir olmamız.Biota ürün yelpazesi çok geniş olan bir firma ve her ürün gamındada çok başarılı ürünler sunuyorlar.
      Bizlerede gönül rahatlığıyla kullanmak kalıyor.

      Güzel yorumun için teşekkür ederim Pınarcım.
      Sevgilerimle <3

      Sil
  2. en güzel çok beğendim parlak parlak olmuş :-))

    YanıtlaSil
  3. Besleyici özelliği ve yumuşak etkisi denemek için yeterli bile... Yazını için teşekkürler... https://www.gundembizim.com/category/sac/

    YanıtlaSil
  4. Bende denedim çok memnun kaldım beyazlari çok guzel kapadi ustelik saçlarım boyama esnasında cok az döküldü

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥