Tarçın Events İle Nişantaşı Essi Güzellik Yılbaşı Etkinliği

Merhaba sevgili okurlarım,
2014 ün bu son günlerinde yeni bir yıla heyecanla hazırlanırken biz hanımları çok mutlu eden harika bir güzellik eventsine davetliydim.
Sevgili arkadaşım Fatma'nın Tarcınevent organizasyonuyla düzenlediği etkinlikte 2015 e güzellik sağlık dolu girelim sloganıyla alanında uzman firmalarla birlikteydik.
Konu güzellik olunca biz hanımlardan heyecanlanmayan yoktur değilmi,bendede bu heyecan doruktaydı inanın.
28 Aralık pazar günü eventsimiz İstanbulun neziz semti Nişantaşı daki Essi Güzellik merkezinde gerçekleşti.



Daha kapıda başlayan büyüleyici görüntü heyecanımı dahada arttırdı:)
Sım sıcak bir karşılamayla pırıl pırı ışıl ışıl güzellik merkezine adım atmış oldum. 
Davetti olan tüm blogger yazarı arkadaşlarımız oradaydı.Tanışma selamlaşma faslı derken hemen bir yetkili eşliğinde merakla merkezi gezip sizler için fotoğraflamaya koyuldum.
Buyrun benim objektifimden bol görselli Nişantaşı Essi Güzellik Merkezini beraber gezelim:)


Her daim güler yüzlü kadrosu bizlere konforun yanında sıcacık bir ortamda olmanın mutluluğunu yaşattılar.


Merkezin huzur veren atmosferi okadar şık dekore edilmişki her köşesine hayranlıkla gözlemledim.
Tavandaki bu harika aplikede bayıldım:)


Bu bölüm akedemik eğitim verdikleri odalardan biri


Aynalı bu köşe çok zarif 


Lavobo şıklığı





Uygulama odaları


Mumların eşliğinde mistik bir hava hakim aynı zamanda









Bol görselli bir gezinti olacaktı demiştim sizlere ama bukadarla bitmiyor inanın.Buraya eklemediğim daha bir çok detay ve güzellik mevcut, lakin bence gidin hem bedeninize hem ruhunuza bakım yaptırırken sizlerde yakından görün istedim.
Merkez turum bittikten sonra,
Essi Güzellik Merkezi yetkilierinden koordinatör Sevgi Şahin hanım  firmanın kuruluş ve çalışma şekliyle ilgili bilgiler den sonra,merkezlerinde uygulanan güzellik bakımları hakkında detaylı bilgi sundu..


Essi Güzellik, Türkiye’nin değişik birçok yerindeki şubeleriyle güzellik sektöründe söz sahibi olan firmalardan biri.1994 yılında Zübeyde Nacar tarafından kurulan firma uzman estetisyenleri yetiştirmek ve dünyanın en kaliteli estetik cihazlarını Türkiye ye getirerek franchising vermeye başlamış.
İstanbul’dan Azerbaycan’a dek uzanan şubeleri, 16 yıllık tecrübesi ile Essi; diğer güzellik merkezlerinin de ilham kaynağı olmuş durumda.
 Estetiysen okulları ve hastane bünyesinde medikal merkezleri kuran Essi aynı zamanda şimdiye dek yüzlerce uzman estetiysen yetiştirmiş deneyimli bir eğitim kurumu olma özelliğini de taşıyor.
Güzellik merkezinde;zayıflama,bölgesel incelme ve selülit,antiaging-gençleştirme,kalıcı epilasyon ve cilt vücüt bakımlarının yanı sıra aynı zamanda Estetisyen ve Güzellik Uzmanlığı Kurslarıda veriyor.
Detaylı tanıtımın ardından bizleri dahada mutlu eden güzellik merkezinin bizlere yilbaşı hediyesi olan Türkiyede ilk ve tek sadece Essi Güzellik merkezinde uygulanan mandelik asit peeling uygulamasına geçildi.


Uygulamayı yapan uzmanımız Sevgi hanım bakım esnasındaki tüm detayları anlatırken bizlerin ilgiyle sorduğu tüm sorularada cevap verdi.

İtalyan Renlive markasının son ürünü olan % 100 doğal meyve ve acı bademden elde edilen  mandelik asit uygulaması kimyasal peelin etkisi göstermekte.



 Her cilt rengi ve tipine uygulanabildiği gibi, mevsimsel bir kısıtlaması da yokmuş. Işığa bağlı yaşlanma, leke tedavisi, akne ve izlerinin tedavisinde etkin olan uygulama,yakmadan ve kızarıklığa neden olmadan işlevini yerine getirir.İnce cizgilerin giderilmesi,kuruluk hissinin kaybolup cildin nemlendirilmesinde etki gösterdiği gibi ciltde canlılık ve ışıltı veriyor.



Hepimizle tek tek ilgilendiler ve bakımlarımızı yaptılar.Uygulama sonrasında hepimiz ışıl ışıl parlıyor ve gülümsüyorduk.Bakımın ardından aynadaki cildimin görüntüsü ve yüzümdeki ferahlık ve dinlenmişlik hissi benim fazlasıyla mutlu etti.Bizlere verdikleri bu güzellik ve mutluluk için tüm Essi Güzellik uzmanlara ve yetkililerine çok teşekkür ederiz.



Sadece bakım yaptırmadık elbet,Essi güzellik bir birinden güzel ikramlıklarıyla ağızlarımızıda tatlandırdılar.Özellikle sunum için seçtikleri fincan aksesuarlarına hepimiz ayrı bayıldık.


Essi Güzellik merkezinin web sayfasına buradan, nişantaşı Essi Güzellik Merkezinin facebook sayfasınada buradan ulaşabilir detaylı bilgi alabilirsiniz.


Bakımlarımız yapılırken eventsimize katılan firmalardan biri olan Uzay Kimya Kurucusu ve şirket sahibi Sevda Arıkan ve Şirket Müdürü Ebru Beyaz ERÖZTÜRK Hanım aramıza katıldılar.Bebek ve cocuk ürünleriyle.bebeğimizin eşyalarini ve giysilerini temizlerken onlarin hassas cildine zarar vermeden ,astim alerji ve egzama gibi bir cok hastaliga karsi ,geliştirdikleri ve ürettikleri ekolojik ve bitkisel BENIM markasini tanittilar.Firmanın web adresine buradan facebook sayfasına da buradan ulaşarak ürünleri hakkında daha detaylı inceleme ve bilgi sahibi olabilirsiniz.


1983 yılında Uzay Kimya’yı kuran Yüksek Kimya Mühendisi Sevda Arıkan, Türkiye’de “ilk”leri başaran bir iş kadını,Aynı zamanda kendisi de bir anne ve anneanne olan Sevda Arıkan, bu hassasiyetle bebeklerimiz için en sağlıklı ürünlerin geliştirilmesini sağlayarak, Benim markasının arkasında güvenle durmaktadır. 


Bebeğimiz çocuklarımız bizlerin herşeyi,bunun bilinciyle sağlıklı hem de doğal ürünlerle büyütmeye çalışırken büyük çaba sarfederiz. Bebeğim markası da biz annelerin bu konuda imdadına yetişiyor.Zararlı kimyasallar içermeyen, bebeğimizin doğal hammaddelerden yapılmış  hassas cildini tahriş etmeyen, kalıntı bırakmayan temizlik maddelerini bizlere sunuyorlar.
Doğal Hindistan cevizi, Hurma, Buğday, Patates, Şeker Pancarı gibi doğal ürünlerden elde edilmiş.. Bu özelliği sayesinde bebeğimizi zararlı kimyasallardan uzak tutarken aynı zamanda doğayı da korumuş olacağız.
BENİM ürünleri hazırlanırken temizleme ve leke çıkartma özellikleri yüksek olan doğal ve bitkisel hammaddeler özenle seçilmiş.




Performans testleri, genel leke ve kirlere ek olarak kavanoz ve formül mamaları, farklı yaşlardaki bebek kakaları, yiyecekler, kusmuk, demir şurubu ve bebeklerin oluşturabileceği çeşitli lekeler üzerinde yapılmış ve olumlu sonuçların ardından üretim süreci başlatılmış. Performans testleri hem standart ürünler hem de benzer ürünlerle yapılmıştır ve başarılı sonuçlar alınmış.
Performans testlerinin yanı sıra bebek giysilerinin çok sık yıkanmaları da dikkate alınmış formülüne çamaşırlardaki boya transferinin olmasını engelleyen özel bir doğal hammadde de ilave edilmiş. Böylece bebek çamaşırları ne kadar yıkanırsa yıkansın renkleri birbirlerine karışmıyor, renkleri solmuyor ve hep yeni kalıyormuş.
Benim ürünlerinin biz annelere ulaşması içinde geniş bir satış ağına sahip.
Migros,real,Metro,Tansaş,n11.com,morhipo,hepsiburada.com gibi birçok mağazalardan alabiliyoruz.
Firma nın bizlere hediyesi olan Leke çıkarıcı,çamaşır deterjanı,yumuşatıcı,likit temizleyici,ve leke cıkarıcı sprey ürünlerini kullanıp en kısa zamanda ürün deneyimlerimi içeren ayrı bir yazı hazırlayıp sizlerle paylaşacağım.Uzay Kimya ya verdikleri güzel bilgiler ve hediyeler için çok teşekkür ederiz.



Güzellik eventsimizin diğer konuğu sağlıklı yaşam spor adına Nişantaşı Point Pilates ti.
Point Pilatesin kurucuları ve aynı zamanda Plates eğitmenleri olan sayın Ertan Durak ve Mert Ökten bey aramıza katıldılar.
Sporun ve pilatesin bedenimize,hayatımıza kattığı faydalardan bahsederek salonlarında uyguladıkları teknikleri anlattılar.



Point Pilates Studio da stüdyo derslerinden,yoga ya,mat pilates,zumba dans terapiden,yetişkinlere bale ve kardio workout gibi birçok ders veriyorlar.Aynı zamanda yeni evlenecek çiftlerede düğün dansı eğitimleride mevcut hatırlatayım:)
 Point Pilates Studio nun web sitesine buradan  facebook sayfasınada buradan ulaşabilirsiniz.
Uzman kadrosuyla güvenilir bir şekilde kişinin yapısına uygun ,sakatlanmasına izin vermiyecek egzersizleri yine kişiye özel bir program dahilinde dersler sunuyorlarmış.
Hepimizi çok yakından ilgilendiren bedenimizin şekillenmesi sağlıklı bir görüntüye kavuşması ve esnekliğini sağlaması için etkili bir spor  yöntemi olan pilates hakkında merakettiğimiz her sorumuza uzun ve net anlaşılır bilgiler vererek 
bizleri aydınlattılar.


Sevgili Fatma cım vücut duruş analizinde hepimizi temsilen konu mankeni oldu :)
Ayrıca ceşitli nefes egzersizleriyle hem duruşumuzu düzeltme yöntemleri hemde sağlığımız için oksijeni doğru almamız için pratik egzersizlerde yaptık.



Point Pilates Studio yeni bir yıla girerken  güzel bir jest yaparak salonlarında hepimize birer ders hediye ettiler.


Aramızda oldukları için güzel faydalı bilgilerle bizleri aydınlatıp güzel hediyeleri için çok teşekkür ederiz,bizleri çok mutlu ettiler.

Güzellik eventimizin bizleri  hediyeleriyle yalnız bırakmayan diğer konuklarından biride Aubrey Kozmetik ,Aubrey Organics Turkiye ydi.
 %100 dogal sac,cilt ve vucut bakim ürünleri sunan firma bizlere yeni yıl hediyesi olarak şık bir set hediye göndermişler.


Sodyum Lauryl Sülfat, Paraben veya Petrokimyasal ürün içermeyen şampuan ve saç kremi ayrıca Organic Lip Balmı severek kullanacağım.Ürünlerini kullandıktan sonra detaylı olarak ayrıca yorumlarımı sizlerle bloğumda paylaşacağım.Kendilerine çok teşekkür ederiz.
Aubrey Organics Turkiye facebook sayfasına buradan ulaşabilir ürünlerini yakından takip ederek bilgi alabilirsiniz.

Ixora Parfüm de bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadı.
Kozmetik sektöründe nitelikli ürün kalitesiyle  Türkiye ve Dünyada yaygın bayi ağı ve mağaza zincirleri ile sektörde adından sıkça söz ettiren bir firma.
Kozmetik üreticilerinin uymak zorunda olduğu GMP (İyi Üretim Uygulamaları) şartlarına uygun üretim yapan,hammaddenin fabrikaya girişinden, ürünün tüketiciye sunulmasına kadar geçen süreç adım adım kontrol edilmekte, böylece yüksek kalitede ürün ve hizmet sağlanmaktadır.
Avrupa Birliği standartlarına uygunluğu kanıtlanmış, Avrupa Birliği yerleşik laboratuvarları tarafından incelenmiş ve onay almış olan firma,
dünya genelinde 108 adet consept ixora mağazası ve 400’ün üzerinde satış noktası bulunmaktaymış.
Bizlere yeni yıl hediyesi olarak güzel bir paket hazırlamışlardı.
Benim paketimde eşimi çok mutlu edecek harika bir koku göndermişlerdi.:)




 Kronos,parfumde farklilik arayan erkekler icin yepyeni bir secenek.odunsu amber koku ailesinden icerisinde amalfi limonu ve armut,iris ciceginin muhtesem kokusuyla cok fresh bir Eau de Parfüm.Kokusuna bayıldık. Yeniyil hediye seceneklerinizde mutkaka tercih edilmesi gerekenlerden,benimde eşime yeniyıl hediyem oldu.Bu güzel hediyeleri için Ixora Parfüm e çok teşekkür ederiz.
Ixora Parfüm mün  facebook sayfasına buradan bakabilir ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz.


Bu güzel yastık ve daha bir çok ev dekarasyon ürünlerine perabulvari.com adresinden ulaşabilirsiniz.Yeni yıla girmeye hazırlandığımız su son 2 gün yılbaşına özel ürünlerde ½40 indirim fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Epey uzun ve bol görselli bir yazı oldu değilmi.Ama inanın o harika güne bukadarı az bile.
Öncelikle  bu harika eventsi düzenleyen Tarcınevents in sahibi Fatma Samsa arkadaşıma çok teşekkür etmek istiyorum.
Böylesine nezih ve keyifli bir organizasyonda hepimizi bir araya getirdi ve bu güzellikleri bizlere yaşattı.Bu etkinliğin bir parçası olmaktan çok mutluluk duydum.İyiki varsın Fatmacım tekrar çok teşekkür ederim.
Katılan tüm blog yazarı arkadaşlarımada teşekkür ederim.Sizlerle birlikte olmak çok güzeldi.


Events e katılan blogların listesi aşağıdadır.


Katılan sponsor olan firmalarada tekrardan çok teşekkür ederim.
Yakında sponsor firmalarımızın hediyesi olan ürün yorumlarımda tekrar sizlerle olacağım.
Sevgiler:)



















Yorumlar

  1. Sende iyiki varsın canım katıldığın için çok teşekkür ederim. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir gündü tanıştığımıza memnun oldum yazında görsellerinde çok güzel olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Leyla hamnım,bende sizi tanıdığıma çok çok mutlu oldum.
      Kucak dolusu sevgilerimle

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler ♥